Technisch Vastgoed Beheer is onze specialiteit

Wij zijn fulltime bezig met technisch vastgoed beheer, dit is voor ons hoofdzaak in plaats van bijzaak. Ons specialisme, waar wij een passie voor hebben! Voor partijen zijn wij het aanspreekpunt en vraagbaak voor alles wat er in het complex speelt. Communicatie en voortgang is hierbij belangrijk: wij proberen snelle opvolging van meldingen te garanderen, de kwaliteit hoog te houden en snel in te springen op onverwachte situaties.

Vast contactpersoon (en ook weer niet)

De technisch manager heeft het beheer over een bepaald aantal complexen, maar elke medewerker kent alle complexen in meer of mindere mate. Iedereen moet elke melding kunnen afhandelen. Hierdoor kunnen wij afwezigheid van een medewerker makkelijker opvangen, de opvolging van meldingen blijft snel en accuraat.

Wij zijn en blijven een familiebedrijf

… met alle bijbehorende voordelen (en nadelen) van dien, zoals trouw, stabiliteit, continuïteit en snelle besluitvorming. Door onze platte organisatie en korte interne lijnen zijn wij in de gelegenheid om snel te handelen. En ook belangrijk… wij houden van een goede werksfeer en gezelligheid.

Centrale ligging in Nederland

Ons kantoor is gevestigd in het dorp Vaassen. Naast de woonplaats van het merendeel van onze werknemers en een prachtig dorp op de Veluwe, ligt het centraal in Nederland, waardoor wij alle uithoeken van Nederland relatief snel kunnen bereiken.

Technische kennis in overvloed

Onze medewerkers komen uit verschillende takken van de bouw-, installatie- en vastgoedwereld. Verschillende achtergronden, waarbij wij elkaar kunnen ondersteunen. De technisch beheerders hebben allen een gereedschapskist in de auto liggen om kleine klusjes indien nodig direct zelf uit te voeren. Niet alleen om meldingen snel op te lossen: we vinden het ook gewoon leuk!

Duurzaam vastgoed

… staat steeds hoger in het vaandel! Wij proberen actief de gebouwen te verduurzamen en toekomstbestendig neer te zetten. Dit kan met grote planmatige maatregelen, zoals het vernieuwen van installaties, aanbrengen van zonnepanelen of verduurzamen van de verlichting door aanbrengen van LED. Maar duurzaamheid zit ook in correct beheer van het dagelijkse onderhoud, bijvoorbeeld het groen inkopen van nuts, aanbieden van afvalscheiding, verminderen van energieverbruik door juiste inregeling van het gebouwbeheerssysteem en circulaire materiaaltoepassing.

Dit proberen wij natuurlijk ook toe te passen in ons bedrijfsbeleid, denk dan aan: minder nutsverbruik, beperken van autokilometers, aandacht voor minder papierverbruik, afvalscheiding en sponsoring van regionale musea, culturele evenementen en sportclubs